Service

Visites

De dierenartsen van Paardenkliniek "De Veluwe" rijden dagelijks binnen het praktijkgebied rond voor de veterinaire zorg van paarden en pony's bij de eigenaren thuis, bij pensionstallen of bij maneges. Het praktijkgebied is beperkt tot een afstand van ca. 50 km. vanaf de kliniek. Het visitetarief is ondermeer afhankelijk van de af te leggen afstand.
Tijdens visites kunnen veel niet spoedeisende zaken afgehandeld worden, zoals entingen, eenvoudig hoest- of kreupelheidsonderzoek, gebitscontroles en -behandelingen, drachtigheidscontroles, enz. Ook spoedeisende zaken zoals koliek of acute verwondingen kunnen veelal tijdens een visite behandeld worden.
Paardenkliniek "De Veluwe" kent ook een zgn. "bij gelegenheid" visite tarief. Dat wil zeggen dat we bij u langs komen wanneer we ook bij een andere patiënt bij u in de buurt moeten zijn. Dat scheelt u in het tarief. Dit is voor velen een uitkomst voor niet dringende zaken.
Voor het melden van visites kunt u terecht tijdens het telefonisch spreekuur op werkdagen tussen 8.00 en 9.00 uur. Voor visites voor dezelfde dag die later op de dag worden gemeld, berekenen wij de extra kosten die daarvoor gemaakt worden aan u door.

 

 
   
   
 
Sprengenweg 4a
8181 NN Heerde
Tel: 0578-697117
Fax: 0578-697333

© 2012-2017 Paardenkliniek "De Veluwe" Privacy verklaring
Alg. voorwaarden