Links
www.jboeve.nl : de site van Paardenhouderij Jan Boeve en Zoon.
www.retto.eu : de site van fok-, opfok- en handelsstal Retto te Kamperveen.
www.knhs.nl : de site van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie te Ermelo waar Paardenkliniek "De Veluwe" tijdens evenementen dienstdoend dierenarts is.
www.caibeekbergen.nl : de site van de Samengestelde Menwedstrijd Beekbergen, waar Paardenkliniek "De Veluwe" dienstdoend dierenarts is.
www.nwpcs.nl : de site van het Nederlands Welsh Pony en Cobstamboek te Huis ter Heide, waar een dierenarts van Paardenkliniek "De Veluwe" veterinair adviseur is.
www.mensport.nl : de site van het tijdschrift "Mensport" waar onze kliniek regelmatig haar medewerking aan verleent.
www.nfps.nl : de site van het Nederlands Fell Pony Stamboek te Hattem, waar een dierenarts van Paardenkliniek "De Veluwe" veterinair adviseur is.
www.stalhouderijhetzwartepaard.nl : de site van Stalhouderij Het Zwarte Paard..
www.sanequi.nl : de site van sanéqui; de oplossing voor paarden die lijden aan bepaalde verteringsproblemen of stofwisselingsstoornissen.
www.keros.be : de site van dekstation Keros.
www.joy4horses.nl : de site van Bianca Lodeweegs voor dressuurinstructie en sportmassage voor paarden (Jack Meagher Methode)
www.equiforma.nl :

de site van Equi Forma waar passie en professionaliteit samen komen.
Bij Equi Forma zijn mens en paard de belangrijkste uitgangspunten.

www.renderklippenhoeve.nl :

De Renderklippen Hoeve is een charmante boerderij gelegen aan de bosrand van Epe met een vrijstaand gastenverblijf en stallen. De Hoeve heeft royale parkeergelegenheid en voldoende mogelijkheden om de paarden op te zadelen en in te spannen voor een heerlijke rit door de omgeving. Het chalet is een charmant rietgedekt gastenverblijf met twee verdiepingen.

www.hipposupport.nl :

HippoSupport richt zich in de eerste plaats op de verhuur van draagmerries voor Embryo Transplantaties. Kwaliteit staat hierbij voorop!

 
 
Als u uw link ook op onze website geplaatst wil zien, dien dan per e-mail een verzoek daartoe in.
 
   
 
Sprengenweg 4a
8181 NN Heerde
Tel: 0578-697117
Fax: 0578-697333

© 2012-2017 Paardenkliniek "De Veluwe" Privacy verklaring
Alg. voorwaarden