Nieuws
   

Andrea van Rijssen, per 1 september als vervanger voor Alexander Bus.

Per 1 september 2017 zal Alexander Bus zijn werk bij Paardenkliniek De Veluwe beëindigen. Na 16 jaar als paardendierenarts bij de paardenkliniek te hebben gewerkt heeft hij besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven. Hij zal  als dierenarts in functie treden bij de NVWA.
Zijn werk zal overgenomen worden door dierenarts Andrea van Rijssen.  

Andrea is in 2010 afgestuurd aan de Universiteit van Utrecht en heeft de afgelopen jaren ervaring in de paardengeneeskunde opgedaan bij o.a. Kylemore Stud in Ierland, op de Universiteitskliniek voor Paarden in Utrecht en in Duitsland bij zowel Tierklinik Lüsche als de laatste 3 jaren bij Tierklinik Belm.

Ze heeft zich verdiept in alle takken van de paardengeneeskunde met speciale interesse in de gynaecologie, de gebitsbehandeling (zowel  het preventieve  behandelen als ook het verwijderen van aangetaste tanden en kiezen) en de chiropractische behandelingen (IVCA en IAVC gecertificeerd).

Nu terug  in ‘de Heimat’ als geboren en getogen Oldebroeker, samen met hond, paard, kat en vriend. Naast het werk als dierenarts wordt geprobeerd samen met de 6 jarige Emilion dochter, de vroegere pony-dressuur-carrière om te zetten in een paarden-spring-carrière, een hele klus die nog wat extra oefening vergt!  

   
   
   
   
Sprengenweg 4a
8181 NN Heerde
Tel: 0578-697117
Fax: 0578-697333

© 2012-2017 Paardenkliniek "De Veluwe" Privacy verklaring
Alg. voorwaarden